Service, vedlikehold og salg av transportører, transportbånd og transmisjoner

Modulsystemet utviklet av MAQUIARIDOS

Grunntanken for modul transportbånd er basert på enkelhet og funksjonalitet.

Enkelt design for å fremskynde og forenkle montering, mobilitet og med tanke på redusert nødvendighet av vedlikehold - dermed penger spart.

Funksjonalitet og standardisering av komponentene gir lav vedlikeholdskostnad også på lang sikt.

MAQUIARIDOS produserer moduler i ulike lengder fra 0,33m til 12 meters moduler. Dette gir fleksibilitet med tanke på lengden av transportøren selv i et modulbyggesystem.

Ved endring av behovet for bruk av transportøren gjør Modulsystemet behovsendringen enkel med tanke på en evt ombygning av en Maqconveyor. 

Om en ønsker endringer som en kortere eller lengre transportør er det bare å legge til eller ta ut en seksjon av modulsystemet.

Ønsker en å legge til for eksempel gangbaner, avkaster, rotasjon sensor, service plattform, understøttelse eller overdekningslokk på en transportør som allerede er i bruk, så har transportør modulene allerede hullbilder og festepunkter for dette….Du slipper å bytte ut hele transportøren.

Maquiaridos S.L. har som sin hoved aktivitet produksjon av transportbånd og har i 2016 innledet et samarbeid med Aanestad Service i Stavanger som forhandler av MAQconveyor i Norge .

Produksjonslokalene til Maquaridos ligger i Oropesa, Toledo ca 1,5 timer kjøring fra Madrid. Her har Maquaridos et tomteareal på 55000 kvadratmeter hvor av 4450 kvadratmeter er produksjonslokale. De resterende 50000 er lager for modultransportøren.

Dokumenter

FilnavnBeskrivelse
Conveyor Reversible Tripper RTH 3D modell (1)Aktiviser 3D-visning ved åpningLast ned
Katalog MaqConveyorsOversikt over de forskjellige komponentene i modulsystemetLast ned
MAQUIARIDOS CATALOGO_04_2013_ENBrosjyre for Maqiaridos produkterLast ned
transportør 3dAktiviser 3D-visning ved åpningLast ned

Maquaridos har utviklet et modulsystem for denne type maskin som gjør transportøren utrolig allsidig og funksjonell for å imøtekomme kundenes krav og behov til transportøren.

Kunden kan etter ønske utstyre transportøren med en hel rekke tilbehør som vedlikeholds gangveier, service plattformer, understøttelser, omlastekasser, overdekningsplater, avkaster etc.

Har du en MAQconveyor og et endret behov for bruken av denne, kan du kun ved hjelp av bare bolter og muttere bygge på ønsket utstyr uten sveising og brenning i konstruksjonen. Alle hullbilder og innfestninger er allerede på plass i konstruksjonen. Genialt og fleksibelt!

Etter forespørsel fra kunden, arbeider Maqaridos tekniske avdeling med implementering av transportører i tegningene av anlegg og design for så å beregne kapasiteter, understøttelser og fundamentlaster.

Resultatet av satsing og relasjonsbygging, direkte til kunder og i samarbeid med forhandlere er at land som Chile, Frankrike, Kamerun, Guatemala og Norge for å nevne noen, i dag har mange MAQconveyors transportører i sine anlegg.
Maq%20logo-logo